Kerekasztal beszélgetés a 31. MLBKT Kongresszuson

A 31. MLBKT Kongresszuson egy izgalmas kerekasztal beszélgetés keretében osztjuk meg az új raktározási és kiszedési technológiák terén szerzett tapasztalatainkat.

Az esemény részletei:

Dátum: 2023. október 18.
Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda

Kerekasztal beszélgetés címe: MERTÜNK NAGYOT ÁLMODNI: Új Raktározási és Kiszedési Technológia bevezetése a késztermék raktárunkban
A rendezvényen elismert szakértők és vezetők részvételével mélyreható beszélgetésre kerül sor az innovatív raktározási és kiszedési technológiák jelenlegi és jövőbeli kihívásairól.

A kerekasztal beszélgetésen a következő szakemberek vesznek részt:
• Kellner Mária, Béres Gyógyszergyár Zrt.
• Dr. Bóna Krisztián, BME KJK
• Somogyi Attila, Jungheinrich Hungária Kft.
• Horváth Norbert, Gamma Digital Kft.
• Pinczés Zoltán, ISYS-ON Kft.

Ezen szakemberek együttműködése és tapasztalataik megosztása értékes betekintést nyújt majd abba, hogy hogyan lehet a raktározási folyamatokat hatékonyabban kezelni a jövőben.


Az ISYS-ON Kft. az elmúlt 30 év során mindig is a fejlődés és innováció élén járt. Ezen az úton haladva, a Béres Gyógyszergyár Zrt. és az ISYS-ON Kft. együttműködése révén egy olyan modern és hatékony automata raktár jött létre, amelyben a QAD Enterprise Applications vállalatirányítási rendszer biztosítja a szükséges informatikai támogatást.


Az ISYS-ON Kft. szakértői tudása és a QAD Enterprise Applications rendszer rugalmassága és funkcionalitása együttesen tették lehetővé a Béres Zrt. számára, hogy létrehozza az új automata raktárát, amely a modern technológia és az informatika erejével támogatva képes a folyamatok hatékony és precíz irányítására.


Az ISYS-ON Kft. szakértői egy olyan rendszert terveztek és vezettek be, amely a teljes fizikai anyagáramlás szervezését és vezérlését támogatja. A hagyományos humán raktári terület, az automata targoncákkal ellátott zsámoly alapú komissió terület és a normál raklapos automata raktár tér harmonikus együttműködése új dimenziókat nyitott a raktározás és készletkezelés terén.


Az ISYS-ON Kft. segítségével a Béres Gyógyszergyár Zrt. saját gyártású késztermékei gördülékenyen kerülnek átadásra az új raktár tároló területére, emellett az áttárolt raklapok fogadása és szükség szerinti címkézése is zökkenőmentesen működik. Az ISYS-ON Kft. megvalósította az automata raktárban történő saját gyártású és vásárolt késztermékek teljes raktározási folyamatának támogatását a QAD Enterprise Applications rendszerrel, a bevételezéstől egészen a kiszállításig.


A Béres Gyógyszergyár Zrt. és az ISYS-ON Kft. közös projektje nemcsak az automatizált logisztikai folyamatok terén hozott innovatív megoldásokat, de azt is bizonyítja, hogy a modern technológia és a hatékony együttműködés a vállalati hatékonyság és növekedés kulcsa lehet.

Látogasson el Ön is a 31. MLBKT Kongresszusra, hogy első kézből értesülhessen az újdonságokról!